Title here

Title here

This sloping rear garden of around 200m² was very overgrown, with a pergola area that was cramped, dark and uninviting.  The existing steps, walls and paths were not worth retaining.  The in-ground fibreglass pool was in poor repair and no longer in use. The lawn area...
Easy access garden

Easy access garden

Marg wanted a garden that was easy to access, didn’t block the light to the rear of her home and that would give her colour and texture year round.  Attracting birds and butterflies to the garden was also important.  Screening the neighbours to the rear was a...
BBQ area

BBQ area

To achieve Marg’s brief, the whole site needed to be cleared.  The pool and sheds were removed as well as all existing walls and paths. This allowed for a completely new layout, one that was attractive and much more functional.  The pergola area was enlarged and...
Top view

Top view

Marg worked alongside the landscapers, doing whatever she could to help. ‘For me it has been the best emotional therapy that any psychologist could have prescribed. To create such a thing of beauty out of such neglect and disarray gives me great joy and pleasure. It...